INDIAN CUISINE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 119 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Indian Cuisine. Meer weten? Ontdek meer

8 apr 2024 om 21:48 Heerlijk. Die Indiërs snappen het wel.
4 apr 2024 om 21:03 Volle bak rijst, maar de lams daar integen leek meer op een bak met alleen saus paar stukjes vlees erin
3 apr 2024 om 11:33 Het is gewoon knap om zo lang over een bestelling te doen. Verder erg onbeleefd en smaak was ook vlak.
22 mrt 2024 om 14:19 Bestelling kwam 30 min te laat. Porties waren groot, smaak ok. Onion bhaji en sausjes waren lekker. De raita was te zoet. We hadden een man met suiker en pistachepoeder besteld. Geen pistache te bekennen, hij smaakte als een kokosmakroon.
21 mrt 2024 om 0:38 Erg goed
14 mrt 2024 om 23:47 Heerlijk & snel
3 mrt 2024 om 19:45 Heerlijk eten en nog goed warm! Hier gaan we zeker nog een keer bestellen.
1 mrt 2024 om 21:07 Het eten was super. En ruim voldoende porties. De bezorging was heel heel slecht. In de middag de bestelling al doorgegeven en na de afgesproken tijd toch nog 90 minuten moeten wachten. Ondanks het goede eten zullen wij niet meer bestellen
23 feb 2024 om 23:00 Fijne website. Krurig bezorgd. Heerlijk gegeten. Mooie porties. Dankjewel
15 feb 2024 om 16:24 Koud eten
3 feb 2024 om 21:36 Bizar!!! 2 uur moeten wachten op ons eten, 7 keer moeten bellen, om de 10 minuten gebeld meneer bleef maar zeggen binnen 5 min is het er. Dus niet! Wees dan gewoon eerlijk! En ze hangen op als je meerdere keren vraagt waar je eten blijft. Belachelijk
3 feb 2024 om 20:41 Bijna 2 uur op mijn eten gewacht. Meerdere malen gebeld, zou elke keer na een paar minuten komen. Uiteindelijk werd er niet meer opgenomen. Vervolgens kwam het eten na bijna 2 uur en hadden ze het verkeerde geleverd. Smaak was zuur. Echt nooit meer.